VELOPLU

Recht op subsidie met de VELOPLU

Koop onze VELOPLU voor op je elektrische fiets en krijg minimaal € 800,- subsidie. Ja, je leest het goed. Je investeert € 139,- in de VELOPLU en krijgt een flinke subsidie terug voor de totale aanschaf van je e-Bike voor de zaak. ‘Waarom dat dan?’ horen we je denken. Het zit zo: als je zakelijk een e-Bike aanschaft, moet je wettelijk gezien een harde overkapping hebben om in aanmerking te komen voor de Milieu-investeringsaftrek (MIA). En dat kan met de VELOPLU!

Er zijn enkele voorwaarden verbonden aan de subsidieregeling:

  • Je schaft een elektrische fiets aan met trapondersteuning tot 25 KM/uur
  • Je hebt een overkapping van niet-flexibel materiaal (Veloplu pakket)
  • De aanschafprijs inclusief overkapping is minimaal € 2.500,- (ex btw)

Verder schaf je de fiets zakelijk aan. Dit kan zowel als zelfstandig ondernemer of als werknemer van een BV of NV. Zolang de fiets maar wordt aangeschaft op naam van het bedrijf. De meeste stichtingen en overheidsinstanties hebben geen voordeel bij de investeringsaftrek omdat zij geen winstbelasting (IB of VPB) betalen.     

En als je meer dan 1 fiets aanschaft, dan mag je de bedragen optellen om aan de minimale subsidie-norm van € 2.500 excl. BTW te voldoen. Je hebt dan wel een VELOPLU nodig voor elke fiets.  


Ik heb al een fiets

Je kunt van de subsidie gebruik maken als je in de afgelopen 3 maanden je fiets hebt gekocht. Je aanvraag moet dan wel  binnen 13 weken gerekend vanaf besteldatum bij ons bekend zijn.

Wij vragen de subsidie voor je aan

Bestel het VELOPLU ALL-IN-ONE PAKKET en beantwoord de vragen om je bestelling inclusief de subsidieaanvraag af te ronden. Wij vragen vervolgens de subsidie voor je aan bij het RVO. Binnen een paar weken krijgen je dan van ons een bevestiging zodra de subsidie is toegekend. 

>> meer over de Milieu-investeringsaftrek (MIA)
>> veel gestelde vragen 

 

VELOPLU

VELOPLU All-IN-ONE PAKKET

Je krijgt een stormparaplu en een paraplustandaard voor op je fiets. Verder krijg je een hard-cover die naadloos op de paraplu past, zodat een overkapping ontstaat van niet-flexibel materiaal. Ook de subsidie maken we voor jou in orde. Makkelijk toch!

“Helft Nederlanders vindt e-bike een alternatief voor woon-werkverkeer. ”

— Fietsersbond
VELOPLU

VELOPLU

REKENVOORBEELD
Aanschaf e-bike (ex btw)€ 2.361,-
Aanschaf VELOPLU (ex btw)€ 139,-
TOTAAL INVESTERING€ 2.500,-
- MIA36%
- KIA28%
TOTAAL INVESTERINGSAFTREK€ 1.600,-
- IB Tarief51,95 %
SUBSIDIE VOORDEEL€ 831,-

*Uitgaande van 28 % kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA), 36% milieu-investeringsaftrek (MIA) en 51,95% inkomstenbelasting. Bij afwijkende IB of VPB tarieven varieert het subsidie-voordeel.

VELOPLU

Handig, veilig en slim! De VELOPLU is dé overkapping voor op je zakelijke e-Bike. Zodat jij droog op je werk aankomt. Maar dat is niet alles! Koop je de VELOPLU in combinatie met je zakelijke e-bike, dan bespaar je zelfs meer dan €800,-

  • Wij verzorgen jouw subsidieaanvraag
  • Vul aankoop-, leverdatum en investeringsbedrag in
  • Of kies "zonder subsidie” als je alleen de VELOPLU wil

€0,00

€139,00

+ -

Lees de beoordeling van klanten

....of schrijf je eigen bevindingen

“Mooi initiatief. Was er zelf niet opgekomen. Toch maar eens naar een e-bike kijken”

Peter Vriens
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »